23.4 C
Sopishte, MK
четврток, јуни 13, 2024

ЈКП

Јавно Комунално Претпријатие - Сопиште

Јавно Комунално Претпријатие – СОПИШТЕ ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на неопределено време

Врз основа на член 37-и од Законот за јавни претпријатија (Службен весник на РМ бр. 38/96; 6/02; 40/03;49/06; 22/07;83/09; 97/10; 6/12; 119/13;...

Social Links

0фановикако
1,998следбенициследете
21,000претплатницисе претплатите

EDITOR PICKS