23.4 C
Sopishte, MK
четврток, јуни 13, 2024

Документи

Документи

ДАНОЧНИ ПРИЈАВИ

ОПШТИНА СОПИШТЕ во прилог ви ги доставува даночните пријави за 2019: Даночна Пријава - за утврдување на данок на имот Даночна Пријава - за утврдување на данок...

Уплатници

ОПШТИНА СОПИШТЕ во прилог ги доставува уплатниците потребни за различни услуги кои Општината ги нуди: Адреса: Општина Сопиште ул:2 бр:2 1054 Скопје тел:(02)27...

Буџет за 2018

ОПШТИНА СОПИШТЕ во прилог го доставува буџетот за 2018: БУЏЕТ за 2018 Адреса: Општина Сопиште ул:2 бр:2 1054 Скопје тел:(02)27 85 100 факс(02) 27 85 109

Завршна Сметка за Буџетот за 2017

ОПШТИНА СОПИШТЕ во прилог ја доставува завршната сметка за буџетот за 2017: ЗАВРШНА СМЕТКА НА БУЏЕТОТ ЗА 2017 Адреса: Општина Сопиште ул:2 бр:2 1054 Скопје тел:(02)27 85...

Social Links

0фановикако
1,998следбенициследете
21,000претплатницисе претплатите

EDITOR PICKS