15.4 C
Sopishte, MK
вторник, јуни 6, 2023

ЈКП

Јавно Комунално Претпријатие - Сопиште

Ново возило за ЈКП Сопиште

Набавено е ново возило за потребите на Јавното Комунално Претпријатије Сопиште за собирање на смет. ОПШТИНА СОПИШТЕ

Social Links

0фановикако
1,998следбенициследете
16,700претплатницисе претплатите

EDITOR PICKS