Home Uncategorized Турнир во Фудбал – Сопиште 2017

Турнир во Фудбал – Сопиште 2017

30
0
SHARE

турнир ВО МАЛ ФУДБАЛ

По втор пат на новиот спортски терен во населено место Сопиште се одржи турнир во мал фудбал по повод христијанскиот празник Св. Јован.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here