Home Uncategorized АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА 12 ВО ДОЛНО СОЊЕ

АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА 12 ВО ДОЛНО СОЊЕ

24
0
SHARE

ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ НА ОПШТИНА СОПИШТЕ

Проект за АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦИТЕ ВО ОПШТИНА СОПИШТЕ

Асфалтиран е крак од улицата 12 во с. Долно Соње. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here