17.9 C
Sopishte, MK
понеделник, јуни 17, 2019

miokon

43 POSTS 0 COMMENTS

Јавно Комунално Претпријатие – СОПИШТЕ ЈАВЕН ОГЛАС за вработување на неопределено...

Врз основа на член 37-и од Законот за јавни претпријатија (Службен весник на РМ бр. 38/96; 6/02; 40/03;49/06; 22/07;83/09; 97/10; 6/12; 119/13;...

ПОСТАПКА ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ

ГЛАВЕН ПРЕДУСЛОВ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ГРАДЕЖНА ДОЗВОЛА Е ПАРЦЕЛАТА ДА СЕ НАОЃА ВО ОПФАТ НА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАНИ СО ПЛАНОТ ДА E УТВРДЕНА ГРАДБА ЗА...

Годишна сметка за 2018

ОПШТИНА СОПИШТЕ во прилог ги доставува завршните годишни сметки за 2018, PDF документите можете да ги преземете од линковите подолу: ОПШТИНА СОПИШТЕ - БУЏЕТ ...

Одлуки за зголемување на цена за услуга за собирање на смет...

Одлуки за зголемување на цена за услуга за собирање на смет од домаќинства во Општина Сопиште СЕКОЈ ПОСЛЕДЕН ПЕТОК ВО МЕСЕЦОТ од 9 до 11...

Бесплатно Советување за Земјоделците

Повик за бесплатно советување Советување за земјоделците во Општина Сопиште СЕКОЈ ПОСЛЕДЕН ПЕТОК ВО МЕСЕЦОТ од 9 до 11 АМ Адреса: ул.2 бр. 2 с. Сопиште, Скопје Телефон:...

Повик за поднесување на понуди

Повик за поднесување на понуди Република Македонија Проект за подобрување на општинските услуги - МСИП MSIP-NCB-081-19 Овој Повик за поднесување на понуди ја следи општата објава за...

Барање на потврда за платен данок на имот 2019

ОПШТИНА СОПИШТЕ во прилог ви го доставува барање на потврда за платен данок на имот 2019: Барање на потврда за платен данок на имот 2019 Адреса: Општина...

ДАНОЧНИ ПРИЈАВИ

ОПШТИНА СОПИШТЕ во прилог ви ги доставува даночните пријави за 2019: Даночна Пријава - за утврдување на данок на имот Даночна Пријава - за утврдување на данок...

Уплатници

ОПШТИНА СОПИШТЕ во прилог ги доставува уплатниците потребни за различни услуги кои Општината ги нуди: Адреса: Општина Сопиште ул:2 бр:2 1054 Скопје тел:(02)27...

П Р И Ј А В А

ДО:      ОПШТИНА СОПИШТЕ ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ФИНАНСИСКИ ПРАШАЊА П Р И Ј А В А На побарување согласно Јавен Повик до доверителите на Општина Сопиште и доверителите на...

Social Links

0FansLike
1,064FollowersFollow
12,345SubscribersSubscribe

EDITOR PICKS