Асфалтирани краци од локални улици

1225
0
SHARE

Асфалтирани краци од локални улици
ОПШТИНА СОПИШТЕ

Асфалтирани краци од
локални улици

Постевени се 2000 м2 асфалт на краци од локални улици во неколку населени места во општина Сопиште.