12.4 C
Sopishte, MK
понеделник, септември 20, 2021

Документи

Документи

Буџет за 2018

ОПШТИНА СОПИШТЕ во прилог го доставува буџетот за 2018: БУЏЕТ за 2018 Адреса: Општина Сопиште ул:2 бр:2 1054 Скопје тел:(02)27 85 100 факс(02) 27 85 109

Годишен извештај за унапредување на еднаквите можности од Општина Сопиште

Годишен извештај за унапредување на еднаквите можности од Општина Сопиште Почитувани, Врз основа на член 8 став 4 и член 15 од Законот за еднакви можности...

Барање на потврда за платен данок на имот 2019

ОПШТИНА СОПИШТЕ во прилог ви го доставува барање на потврда за платен данок на имот 2019: Барање на потврда за платен данок на имот 2019 Адреса: Општина...

Годишен извештај за ЗСПИЈК 2019 – Општина Сопиште

Годишен извештај за слободен пристап на информации од јавен карактер - Општина Сопиште Почитувани, Врз основа на член 36 од законот за слободен пристап на информации...

Social Links

0фановикако
1,998следбенициследете
16,700претплатницисе претплатите

EDITOR PICKS