Let’s Get Dirty 2024

ЛОКАЦИЈА на изложбен простор:

Платото пред и околу

Општина Сопиште

(централен настан)

Ќе бидат изложени следните брендови:

HMC | LONCIN | HISUN | ACCESS | QJ motors| POLARIS | ODES | SHINERAY | ASIAWING | KAYO | SUR RON cross bike | INTACT GP | EXIDE Batteries | JYC Batteries | ROMBAT | VARTA | AGV helmets | SHIMA equipments | DAINESE equipments

ЛОКАЦИЈА за тест возење:

Стаза Црвена ПРС (во непосредна близина на Општина Сопиште)

ВАЖНО!

Сите кои имаат Крос мотори може тој ден да ја користат стазата, исто сите кои возат или сакаат да возат некој од тест Крос моторите кои ќе бидат изложени за време на настанот, се поканети и ДОБРЕДОЈДЕНИ.

За љубителите на ATV возила, исто ќе има тест возила каде истите ќе може да ги возат тој ден!

За останатото претпоставувате, ќе има скара, ќе има пијалок, ќе има музика.

ДАТУМ: 28.04.2024 (недела) Start 10.00ч.

ROCK the SHOW