Средба со теквондо мајстори, о. Сопиште 2018

СПОРТ

Младите теквондо мајстори од о. Сопиште на средба со градоначалникот по одржаниот Kobra championship Skopje. Освоени 9 златни и 2 сребрени медаљи, о. Сопиште 02.2018