Новогодишна Волшебна Радост: Општина Сопиште Го Дарува Виножито со Новогодишни Пакетчиња

Во пресрет на најрадосните денови во годината, Општина Сопиште со гордост и среќа објавува дека традиционално ги подели новогодишните пакетчиња за нашите најмали соседи во детската градинка “Виножито”.

Секое пакетче е исполнето со љубов и внимание, наменето да го зарадува срцето на секое дете и да им го усреќи денот.. Сакаме да гарантираме дека секое дете ќе ги доживее волшебните моменти на новогодишните празници со најголема радост и насмевка на лицето.

Овие новогодишни пакети се дел од нашата заложба за поддршка на развојот на децата во нашата заедница.

Општина Сопиште го честита на сите жители на општината Нова Година и посакува среќа, здравје и унапредување во наредната година. Веруваме дека сите заедно можеме да го направиме нашето општество подобро место за живеење за сите нас.

Среќни празници!