Хуманитарен концерт за Александар Мицевски

Во организација на Општина Сопиште на 17 Јуни 2023 во црквата Св Спас во Долно Соње во 19:00 часот се одржа голем хуманитарен концерт за лекувањето на Александар Мицевски. Ви благодариме за присуството и хуманоста!