Одржана трката „Искачување на сончевата страна на Водно“ на ден 30 Април 2023

Во организација на Велосипедската Федерација на Македонија и Општина Сопиште на ден 30. 04. 2023 се одржа трка „Искачување на сончевата страна на Водно“