Искачување на сончевата страна на ВОДНО

Во организација на Велосипедската Федерација на Македонија и Општина Сопиште на ден 30. 04. 2023 ќе се одржи трка искачување на сончевата страна на Водно.

СТАРТ во 12:00 часот

Стартна Локација: Центар на Долно Соње, кај маркет РИСАЛ

Цел Локација: Кај Бункерите на Врвот на Водно

СТАРТНИ БРОЕВИ: Се подигаат од 10:00 до 11:00 во кругот на црквата „Вознесение Христово“ во Долно Соње

ОПИС НА ПАТЕКАТА: Должина 5 км а висинска разлика од 320 м

КАТЕГОРИИ: Лиценцирани возачи, рекреативци и е-бајк

ПРИЈАВА: Лиценцирани на e-mail: secretary@cfm.org.mk

ИНФО: Е-mail: timingsense@yahoo.com ТЕЛ: 070 33 22 81