КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКИ ШЛАГЕРИ

Во организација на Продукција Полифонија и Општина Сопиште на

ИЛИНО БРДО, пред МАНАСТИР СВ. ИЛИЈА во ГОВРЛЕВО – ОПШТИНА СОПИШТЕ ќе се одржи концерт на МАКЕДОНСКИ ШЛАГЕРИ, на концертот ќе учествуваат:
Ристо Самарџиев, Полина Тасева, Теа Пејовиќ и Денис Димоски.
ИЛИНДЕН 02-08-2022
ПОЧЕТОК ВО 17:30