ВАЖНО известување за блокирање на главната улица

Се известуваат жителите на Општина Сопиште дека во периодот од 29.12 до 31.12.2021 година главната улица на локацијата пред Ваш Маркет ќе биде блокирана помеѓу 17 – 18 часот.