СООПШТЕНИЕ за ЗАБРАНАТА за ДВИЖЕЊЕ на 4, 5, 6 и 7-ми Јуни 2020

Согласно записникот од продолжението на шеесеттата седница на Влада на Р. Македонија одржана на 03 јуни 2020
– За општина Сопиште се забранува движење на населението и возила од 21:00 часот на 4 јуни 2020 година (четврток) до 5:00 часот на 5 јуни 2020 година (петок)
– За деновите 5, 6 и 7 јуни 2020 години (петок, сабота и недела) од 16:00 часот до 5:00 часот наредниот ден
Се забранува посета на гробишта освен во случај на погреб, во временски период од 21:00 часот на 04 јуни 2020 (четврток) до 5:00 часот на 08 јуни 2020 година (понеделник)

Ви благодарам на разбирањето.
Градоначалникот на Општина Сопиште


ОПШТИНА СОПИШТЕ Локална самоуправа  ул.2 бр.2, Сопиште 1054, Р. Македонија тел. (02) 27 85 100 факс. (02) 27 85 109 маил: info@opstinasopiste.gov.mk

АКЦИЈА
Претходна статијаИ З В Е С Т У В А Њ Е
Следната статијаПРИЗНАНИЈА