15.4 C
Sopishte, MK
недела, мај 26, 2024

Uncategorized @mk

Реконструирарна улица во населено место Чифлик

Ве известуваме дека ул. 7 во населеното место Чифлик беше комплетно реконструирана.

Изградба на пропусти на Брзовечка и Патишка река

Изградба на пропусти на Брзовечка и Патишка река. ОПШТИНА СОПИШТЕ

Повик за поднесување на понуди (ППП)

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ (MSIP) MSIP-IPA-NCB-76-18-1   Овој Повик за поднесување на понуди ја следи општата објава за набавки за овој проект објавена...

Водици 2020 г. во Општина Сопиште

Одбележан празникот Водици 2020 г во Долно Соње. ОПШТИНА СОПИШТЕ

Средба со теквондо мајстори, о. Сопиште 2018

СПОРТ Младите теквондо мајстори од о. Сопиште на средба со градоначалникот по одржаниот Kobra championship Skopje. Освоени 9 златни и 2 сребрени медаљи, о. Сопиште...

Искачување на сончевата страна на ВОДНО

Во организација на Велосипедската Федерација на Македонија и Општина Сопиште на ден 30. 04. 2023 ќе се одржи трка искачување на сончевата...

ПРИЗНАНИЈА

Почитувани жители на општина Сопиште, 5-ти јуни во календарот на обединетите нации е обележан како ден кога човештвото треба да ја свати својата улога...

Стоматолошкиот факултет – Скопје и Општина Сопиште потпишаа меморандум за соработка

Деканот на Стоматолошкиот факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје, проф. д-р Ќиро Ивановски и градоначалникот...

Одржана трката „Искачување на сончевата страна на Водно“ на ден 30 Април 2023

Во организација на Велосипедската Федерација на Македонија и Општина Сопиште на ден 30. 04. 2023 се одржа трка „Искачување на сончевата страна...

Social Links

0фановикако
1,998следбенициследете
21,000претплатницисе претплатите

EDITOR PICKS