10.4 C
Sopishte, MK
понеделник, март 20, 2023

miokon

124 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Богојавление-Водици Долно Соње општина Сопиште 2022

Богојавление-Водици Долно Соње општина Сопиште 2022

Повик за поднесување на понуди (ППП)

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВТОР ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ (MSIP2) MSIP2-SIG-NCB-028-22

ВАЖНО известување за блокирање на главната улица

Се известуваат жителите на Општина Сопиште дека во периодот од 29.12 до 31.12.2021 година главната улица на локацијата пред Ваш Маркет ќе...

Прочистителна станица во Ракотинци

Поставувена е прочистителна станица за канализациски систем во Ракотинци, со која ќе се третира отпадната вода од канализацискиот систем кој го опфати...

Реконструкција на дел од урбаната опрема

На површината на Општина Сопиште, реконструиран е дел од урбаната опрема.

Прочистителна станица Ракотинци

Продолжуваме со активностите поврзани со изградбата на канализациската мрежа во населено место Ракотинци. Во моментов се гради прочистителната станица за Ракотинци во...

Фекална канализација за населено место Ракотинци

Презентација на реализација, проект фекална канализација за населено место Ракотинци. https://youtu.be/ut8F90vOGiE

Реконструирарна улица во населено место Чифлик

Ве известуваме дека ул. 7 во населеното место Чифлик беше комплетно реконструирана.

Пожари во Општина Сопиште

Голема благодарност за посветеноста и пожртвуваноста на храбрите жители, изгаснати се пожарите во Ракотинци, Добри Дол и Долно Соње. Поради опасност од...

Social Links

0фановикако
1,998следбенициследете
16,700претплатницисе претплатите

EDITOR PICKS