10.4 C
Sopishte, MK
понеделник, март 20, 2023

miokon

124 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Делумна забрана за движење во шумите и шумското земјиште

Согласно член 57,став 3, од Законот за шумите, по барање на ЈП Национални шуми Скопје, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство со...

Акција по повод патронатот на Општина Сопиште

По повод патронантот на општина Сопиште организиравме еколошка акција во која учествуваа администрацијата со директорите на ООУ Драга Стојановска, ЈГУ Виножито, ЈКП...

ОБЈАВА број 4/2022

ОПШТИНА СОПИШТЕ  ОБЈАВА број 4/2022  за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република...

ОБЈАВА број 3/2022

ОПШТИНА СОПИШТЕ  ОБЈАВА број 3/2022  за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република...

ОБЈАВА број 2/2022

ОПШТИНА СОПИШТЕ  ОБЈАВА број 2/2022  за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република...

РЕШЕНИЕ за поништување на објава 1/2022

Врз основ на член 58 став 5 од Законот за градежно земјиште (Службен весникна РМ бр. 15/2015, 4°4/.~ 5, 98/15, 193/15,...

Потпишан меморандум со архитектонскиот факултет

Потпишан меморандум со деканот на архитектонски факултет д-р Огнен Марина за взаемна помош, подршка и услуги при изготвување, раководење и реализација на...

Оглас за јавно наддавање

ОПШТИНА СОПИШТЕОБЈАВА број 1/2022за отуtување на градежно земјиште сопственост на Република Северна Македонијапо пат на електронско Јавно...

Известување за Трговскиот центар

Почитувани сограѓани, потребата од трговски центар во општина Сопиште е ваше барање и...

Промена на јавното осветлување

Промена на јавното осветлување на класичните светилки со нови лед светилки во сите населени места на о. СопиштеНа територија на општина Сопиште...

Social Links

0фановикако
1,998следбенициследете
16,700претплатницисе претплатите

EDITOR PICKS