Хуманитарен концерт за Александар Мицевски

На 17 Јуни 2023 во црквата Св Спас во Долно Соње во 19:00 часот ќе се одржи голем хуманитарен концерт за лекувањето на Александар Мицевски. Ве каниме сите, да бидеме што побројни и да покажеме хуманост кога е тоа најпотребно.