ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!

Почитувани, патниот правец

Сопиште -Горно Соње – Долно Соње

ќе биде блокиран поради асфалтирање
12.04 Недела од 8:00 до 17:00
13.04 Понеделник од 15:30 до 19:30
14.04 Вторник од 15:30 до 19:30
15.04 Среда од 15:30 до 19:30


На терен ќе има присутни редари од општина Сопиште за пренасочување и полесно да се искористат локалните улици.

Ви благодарам на разбирањето.
Градоначалникот на Општина Сопиште


ОПШТИНА СОПИШТЕ Локална самоуправа  ул.2 бр.2, Сопиште 1054, Р. Македонија тел. (02) 27 85 100 факс. (02) 27 85 109 маил: info@opstinasopiste.gov.mk

АКЦИЈА
Претходна статијаРЕШЕНИЕ
Следната статијаИ З В Е С Т У В А Њ Е