ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!

Почитувани, поради побрза реализација на третата фаза на патот Сопиште – Долно Соње истиот ке биде блокиран од 15:30 часот, на ден 10 Април 2020 (ПЕТОК). Алтернативно може да се користат локалните улици низ Горно Соње.
Ви благодарам на разбирањето.
Градоначалникот на Општина Сопиште


ОПШТИНА СОПИШТЕ Локална самоуправа  ул.2 бр.2, Сопиште 1054, Р. Македонија тел. (02) 27 85 100 факс. (02) 27 85 109 маил: info@opstinasopiste.gov.mk