Бесплатно Советување за Земјоделците

Повик за бесплатно советување

Советување за земјоделците во Општина Сопиште

СЕКОЈ ПОСЛЕДЕН ПЕТОК ВО МЕСЕЦОТ од 9 до 11 АМ

Адреса: ул.2 бр. 2 с. Сопиште, Скопје

Телефон: 02/2785-103

Факс: 02/2785-109

Електронска адреса: info@opstinasopiste.gov.mk

Општина Сопиште ве повикува доколку сте заинтересирани на бесплатно советување во областа на земјоделието кое го организира секој последен петок во месецот, од 9 до 11 часот наутро.  Советувањето ќе го водат реномираните професори:
Проф Д-р Тошо Арсов и
Проф Д-р Видоја Трпевски

toso_arsov.gifDSC_0002.jpg