Home Uncategorized Традиционален турнир во мал фудбал Долно Соње 2018

Традиционален турнир во мал фудбал Долно Соње 2018

524
0
SHARE

турнир ВО МАЛ ФУДБАЛ

Турнир во мал фудбал во Долно Соње, традиција стара 40 години по повод христијанскиот празник Велигден