Home Новости СОРАБОТКА СО ЕВН МАКЕДОНИЈА

СОРАБОТКА СО ЕВН МАКЕДОНИЈА

753
0
SHARE
Продолжува соработката на о. Сопиште со ЕВН Македонија во каблирање на далеководи, поставување на нови трансформатори и дислокација на мрежи од дворови.