Home Uncategorized ИЗГРАДБА НА ДЕТСКА ГРАДИНКА ВО СОПИШТЕ

ИЗГРАДБА НА ДЕТСКА ГРАДИНКА ВО СОПИШТЕ

40
0
SHARE
Општина Сопиште ја искористи компонентата ЕУ ИПА инвестициски грантови финансирана од страна на ЕУ за изградба на детска градинка во Сопиште.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here