Home Uncategorized АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА 22

АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА 22

519
0
SHARE

ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ НА ОПШТИНА СОПИШТЕ

Проект за АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦИТЕ ВО ОПШТИНА СОПИШТЕ

Асфалтиран е крак од улицата 22 во Општина Сопиште.