Home Uncategorized АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА 29

АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА 29

499
0
SHARE

ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ НА ОПШТИНА СОПИШТЕ

Проект за АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦИТЕ ВО ОПШТИНА СОПИШТЕ

Асфалтиран е крак од улицата 29 во Општина Сопиште.